METEK III PROJESİ

METEK III PROJESİ "MESLEKİ REHBERLİK VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI"

30 Kasım 2023 Perşembe günü saat 11.00'de Konferans Salonumuzda okulumuz velilerine, saat 13.30’da ilçemiz ortaokulları 8.sınıf öğrencilerinin velilerine yönelik METEK III Projesi kapsamında “Mesleki Rehberlik Veli Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirildi. Saygı duruşu, İstiklal Marşı ile başlayan programın açış konuşması Okul Müdürü Mustafa Aydın tarafından yapıldı. Proje tanıtımının METEK III Proje Eş Uzmanı Özlem Demir, sunumun METEK III Proje Kıdemli Uzmanı Mehtap Tanrıverdi tarafından yapıldığı veli bilgilendirme toplantısında "Mesleki Rehberlik, Öğrenci ve Velilerin Mesleki Gelecek Kaygıları, Mesleki ve Teknik Eğitimin Kazandırdığı Avantajlar ve Fırsatlar, İstihdam, İyi Örnekler, Okulumu Tanıyorum, Ergenlerin Gelişimsel Özellikleri ve İhtiyaçları" konularının yer aldığı program veliler tarafından büyük bir ilgiyle dinlendi. Bilgilendirme toplantısı velilere yapılan ikramlarla sonlandırıldı.

30.11.2023 81