MEZUN ÖĞRENCİLİERİMİZDEN ÖRNEK GİRİŞİMCİLİK

MEZUN ÖĞRENCİLİERİMİZDEN ÖRNEK GİRİŞİMCİLİK

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel AVCI, okulumuz 2021 yılı mezunu ve halen mühendislik fakültelerinde okuyan 5 öğrencimizin kurduğu Staron Enerji Şirketi`nin açılışını KOSGEB Sincan Müdürü Ali SEVİNÇ`le birlikte yaptı.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel AVCI, açılışta gerçekleştirdiği konuşmada; Mesleki eğitim alan öğrencilerimizin birlikte kurdukları bu iş birliğinin, hayırlara vesile olmasını ve öğrencilerimizin başarılı çalışmalarının devamını diledi. KOSGEB Sincan Müdürü Ali Sevinç ise mezun öğrencilerimizin bu girişimciliğinin çok önemli olduğunu, hayatta tecrübe kazanmanın en güzel yollarından birinin de bu çalışmalara erken yaşta başlamak olduğunu belirterek, öğrencilerimize hayırlı ve bol kazançlar diledi. Açılışta yer alan Okul Müdürümüz Mustafa AYDIN ise yaptığı konuşmada; Cezeri Yeşil Teknoloji MTAL olarak sahada sorunlara çözüm üretecek gençler yetiştirmenin gayreti içinde olduklarını, bugün bunun önemli bir örneği olarak öğrencilerimizin eğitim aldıkları alanda kurdukları bu iş birliğinin çok önemli olduğunu, bu süreci okul olarak Ankara Kalkınma Ajansı destekli verilen girişimcilik eğitimi ile desteklediklerini ve yaptıkları çalışmaların ilk meyvelerini aldıklarını belirtti.

Gerçekleştirilen etkinlikte ayrıca; okulumuz Müdür Başyardımcısı İlker ERKMEN, okulumuz Teknik Müdür Yardımcısı Hamdi YILMAZ ve öğrencilerimizin aileleri de hazır bulundular.

20.09.2022 254

20-09-202220-09-202220-09-2022

İLETİŞİM

Adres:
CEZERİ YEŞİL TEKNOLOJİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ TUNAHAN MAH. 211 CAD. NO 12 ETİMESGUT / ANKARA


Telefon
(312) 283 1061


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın