NASA`NIN MARS ÖĞRENCİ MİSYONUNA KATILDIK

21.02.2021 466

Okulumuz, NASA'nın Mars Öğrenci Yarışması Misyonu'na (MISSION TO MARS STUDENT CHALLENGE) katıldı. Mars'a iniş için geri sayıma devam ederken öğrencilere yönelik bu özel canlı etkinlikler kapsamında, okulumuz öğrencilerinin soruları en çok beğeni alanlar arasında ilk sıraya yükselerek  canlı yayında yanıtlandı. Tüm etkinlikler You Tube ve NASA TV'de yayınlandı ve yayından sonra aşağıdaki bağlantılarda kaydedildi.

16 Şubat, 09:15 PST - İniş için Geri Sayım: Lise Öğrencileri için Canlı Yayın

Ayrıca öğrencilerimiz tarafından hazırlanan faaliyete yönelik etkinlikler NASA resmî sitesi Öğrenci Vitrini 'n de (STUDENT SHOWCASE) yayınlandı.

Fizik öğretmenimiz Nazmiye PINAR koordinatörlüğünde faaliyete katılan öğrencilerimiz Duru Küçükkaya, Ege DENİZ ve Azra Arslan' a NASA etkinlik katılım sertifikaları gönderildi. Tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

21-02-202121-02-2021