ÖĞRENCİLERİMİZ BETÜL CAN ANADOLU LİSESİ 1. ANKARA LİSELER ARASI MÜNAZARA TURNUVASINA KATILIM SAĞLADI

Betül Can Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen 1. Ankara Liseler Arası  Münazara Turnuvasına öğrencilerimiz Beran Kurtuluş BOLAT ve Kadir TONGUZ okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Hayriye ÖNER koordinesinde 24-25 Şubat 2024 tarihinde turnuvaya katılım sağladı.  Münazara lise öğrencileri arasında öz güven ve sorumluluk duygusunu geliştirmek, farklı görüşleri bir arada yaşatabilme olgunlugu kazanmalarını sağlamak, kanıtlar ve bilgiler yoluyla mantık yürüterek fikirlerini savunmalarına katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen turnuvaya katılımlarından dolayı öğrencilerimizi tebrik ederiz.

26.02.2024 62