ÖĞRENCİLERİMİZ BETÜL CAN ANADOLU LİSESİNİN GERÇEKLEŞTİRDİĞİ SEMPOZYUMA KATILIM SAĞLADI

12-13 Haziran tarihlerinde Betül Can Anadolu Lisesinde “Melih Cevdet Anday’ın Gizli Emir” adlı romanı üzerine düzenlenen sempozyuma okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenlerinden Hayriye ÖNER rehberliğinde öğrencilerimiz Reyhan Mercan, Furkan Demiray, Hüseyin Enes Aras, Mehmet Şükrü Bilgiç  katılım sağladı.  Tükçenin en güçlü distopik romanlarından biri olarak kabul edilen Gizli Emir'in anlam katmanlarının yorumlandığı sempozyuma katılım sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

13.06.2024 71