ÖĞRENCİLERİMİZ MÜNAZARA YARIŞMASINA KATILDI

Ankara Özel Arı Koleji koordinesinde Liselerarası 4. Münazara Turnuvası gerçekleştirildi. 15-16 Ocak 2022 tarihlerinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilen turnuvada öğrencilerimiz; okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Hayriye Öner gözetiminde turnuvaya katıldı.

Lise öğrencilerinin; farklı düşüncelere saygı duymaları, araştırarak ve okuyarak zengin tartışma kültürü edinmeleri yanında öğrencilerin, güncel konuları farklı bakış açıları ile değerlendirme yeteneğinin ve iletişim becerilerinin gelişmesinin hedeflendiği turnuvada, ODTÜ, Hacettepe Üniversitesi ve Çankaya Üniversitesi Münazara Toplulukları öğrencileri jüri olarak yer aldı.

Okulumuz öğrencilerinin ilk defa yer aldığı turnuva karşılaşmalarında elde ettikleri 1. 2. 3.`lük dereceleri, öğrencilerimizin gelecekte elde edecekleri galibiyetler için motivasyon kaynağı oldu.

17.01.2022 328