ÖĞRENCİLERİMİZE

ÖĞRENCİLERİMİZE "BİRLEŞİK KRALLIK’TA EĞİTİM" SEMİNERİ

UCAS üyesi olan okulumuz öğrencilerine, UCAS Türkiye temsilcisi Çağlayan Atasoy tarafından Birleşik Krallık’ta yaşam, kariyer olanakları ve başvuru süreci hakkında, İngiltere, İskoçya, Galler ve Kuzey İrlanda’da eğitim almak ile ilgili seminer verildi. UCAS, Birleşik Krallık'ta lisans ve yüksek lisans düzeyinde eğitim almak isteyen öğrencilerin başvuru için kullandığı bir platformdur. Okulumuz öğrencilerinin UCAS başvuru sürecini kolaylaştırmak adına UCAS Türkiye ile iş birliği içerisindedir. İş birliği kapsamında okulumuz öğrencileri ve mezunları Birleşik Krallık ülkelerini kapsayan birçok hizmetten ücretsiz faydalanabilecektir.

•         İngiliz Üniversitelerinden kabul oranını yükseltmek için portfolyo hazırlanmasına destek,

•         Üniversitelere başvuruların yapılması

•         Konaklama bulma desteği

•         Vize danışmanlığı

•         İndirimli uçak bileti ve ekstra bagaj hakkı (THY)

•         İhtiyaç halinde havaalanı transfer planının yapılması

•         Birleşik Krallık uyum eğitimleri

·        7/24 acil destek hattı (Türkçe konuşan UCAS uzmanları herhangi bir acil durumda fiziki olarak öğrenciyi ziyaret eder ve öğrenci-veli bağlantısını en kısa süre içerisinde sağlar.)

•        Mezuniyet sonrası işe yerleştirme garantisi

10.10.2023 125

10-10-202310-10-2023