ÖĞRENCİLERİMİZE

ÖĞRENCİLERİMİZE "GIDA OKUYAZARLIĞI" SUNUMU

8 Mayıs 2024 tarihinde Okul Sağlığı ve Ben Her Yerde Varım projesi kapsamında öğrencilerimize Diyetisyen Büşra Uzun tarafından Gıda Okuryazarlığı semineri verildi. Seminerde gıda ve beslenme ile ilgili bilgilere ulaşma, ulaşılan bilgileri anlama, değerlendirme, bilgi ışığında doğru kararlar alarak gıda tüketim alışkanlığına dönüştürme, uygun miktarda güvenilir ve sağlıklı gıda seçme ve tüketme bilinci kazandırmaya yönelik değerli bilgiler paylaşıldı. Seminer sonunda öğrencilerin sorularını cevaplayan Büşra Uzun’a okulumuz adına Müdür Yardımcısı Esra Yıldız tarafından çiçek takdimi yapıldı. Değerli konuğumuza katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

08.05.2024 51