ÖGRENCİMİZ NAZAR YAĞMUR DÜZKAYA, TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU!

Öğrencimiz Nazar Yağmur Düzkaya, Türkiye İnsan Hakları Kurumu tarafından düzenlenen yarışmada, öykü dalında, Türkiye birinciliği elde etti.

03.12.2020 706

Türkiye İnsan Hakları Kurumu tarafından; "Karikatür, Resim, Öykü ve Şiir" dallarında düzenlenen yarışmada, Okulumuz 10/C sınıfı öğrencisi Nazar Yağmur Düzkaya, Öykü dalında Türkiye Birincisi oldu.

Yarışma sonucunun açıklanmasının ardından, organizasyon ödül töreni, Zoom platformu üzerinden 03/12/2020 tarihinde canlı yayınla gerçekleştirildi.

Okul Müdürümüz Sayın Mustafa Aydın, birincilik elde eden öğrencimiz Nazar Yağmur Düzkaya'yı, gerçekleştirilen ödül töreninde yalnız bırakmadı.

Ayrıca; etkinliğin ardından, birincilik elde eden öğrencimiz Nazar Yağmur Düzkaya' ya Okul Müdürümüz Sayın Mustafa Aydın tarafından, hediye takdimi gerçekleştirildi.

Türkiye Birinciliği elde eden öğrencimiz Nazar Yağmur Düzkaya' yı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

03-12-202003-12-202003-12-2020