ÖĞRENCİMİZ TÜRKİYE FİNALİNE KATILMAYA HAK KAZANDI

Türkiye Zeka Vakfi tarafından düzenlenen Zeka Oyunları Şampiyonası Bölge Finalleri Sınavına ait sonuçlar açıklandı. Buna göre; öğrencimiz Volkan Gürkan Uzun, Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı.

10.02.2021 285

Türkiye Zeka Vakfi tarafından düzenlenen Zeka Oyunları Şampiyonası Bölge Finalleri Sınavına ait sonuçlar açıklanmıştır.Öğretmenlerimiz Zehra KILIÇ, Nazmiye PINAR, Cenk GEMİCİ koordinatörlüğünde katılım sağlayan 12.Sınıf ögrencimiz Volkan Gürkan UZUN bölge finallerini geçerek Türkiye finallerine katılmaya hak kazanmıştır. Öğrencimizin üstün başarısını tebrik ediyor, Türkiye Finallerinde başarılar diliyoruz.

DETAYLI SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ