ÖĞRENCİMİZ YIĞIT ALİ ÇETİNKAYA TÜRKİYE KARETE ŞAMPİYONASI FİNALLERİNDE OKULUMUZU TEMSİL ETMEYE HAK KAZANDI

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet programında yer alan 10-11 Şubat tarihleri arasında Kayseri ilinde düzenlenen Karate Genç A-B Grup Birinciliği müsabakalarında okulumuzu temsil eden Yiğit Ali Çetinkaya ikincilik elde ederek Okullar arası Türkiye Şampiyonası Final Etabına katılmaya hak kazandı. Öğrencimizin madalya  ve belge takdimi Okul Müdürümüz Mustafa Aydın tarafından yapıldı. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

26.02.2024 39