ÖĞRETMENLERİMİZE

ÖĞRETMENLERİMİZE "VERİ ANALİZİ VE TEKNİKLERİ" EĞİTİMİ

Sene Başı Öğretmenler Kurul Toplantısı`nda öğretmenlerimizin talebi doğrultusunda planlanan "Veri Analizi Teknikleri" konulu seminer, Okul Temelli Mesleki Gelişim kapsamında 18.10.2023 tarihinde okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi. Okulumuz Matematik Öğretmeni Zehra KILIÇ tarafından gerçekleştirilen eğitimde; Temel SPSS Bilgisi, Yazılı Yoklama ve Deneme Sınavı Analizi, Ölçmeye Hata, Veri Toplama ve Bilimsel Araştırma Yöntemleri konuları öğretmenlerimizle paylaşıldı. Eğitim, gerçekleştirilen KAHOOT yarışması ile sona erdi. Eğitimi gerçekleştiren öğretmenimiz Zehra KILIÇ'a teşekkür ederiz.

20.10.2023 91