ÖĞRETMENLERİMİZE

ÖĞRETMENLERİMİZE "Z KUŞAĞI NASIL YÖNLENDİRİLİR?" SEMİNERİ

Ostim Teknik Üniversitesi Akademisyenleri Liselilerle Buluşuyor kapsamında okulumuz öğretmen ve yöneticilerine yönelik 30 Kasım 2022 tarihinde Ostim Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ünsal SIĞRI tarafından "Z Kuşağı Nasıl Yönlendirilir?" konulu seminer verildi. Seminer kapsamında "Kuşaklar, Yeni Normal VUCA Dünyası, Dönüşen İş Yaşamı ve Gerekli Yetkinlikler, T Tipi İnsan ve Takım Çantası, Z Kuşağı Kişisel Gelişim Yol Haritası, Kuşaklararası İletişim Çatışmalarını Önleme Yol Haritası" başlıkları altında çok değerli bilgiler paylaşıldı. Öğretmen ve yöneticilerimizin ilgi ve keyifle dinlediği seminer, Prof. Dr. Ünsal SIĞRI'ya okulumuz Müdür Başyardımcısı İlker ERKMEN tarafından gerçekleştirilen plaket takdimi ile sona erdi. Katkılarından dolayı Ostim Teknik Üniversitesi ve Kıymetli Akademisyenimiz Ünsal SIĞRI'ya teşekkür ederiz.

01.12.2022 123

01-12-202201-12-202201-12-2022