"ÖĞRETMENLERİN ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME YETERLİLİKLERİNİN ARTTIRILMASI" PROJESİ

Ankara Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen ve ASO Teknik Koleji'nin koordinatörlüğünde, Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile okulumuz Cezeri Yeşil Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin yer aldığı "Öğretmenlerin Ölçme ve Değerlendirme Yeterliliklerinin Arttırılması" adlı projenin açılış toplantısı Ankara Sanayi Odası (ASO) 1.Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) gerçekleştirildi.

Toplantıya ASO Başkanı Nurettin Özdebir, ASO 1.OSB Bölge Müdürü Cüneyt Çalık, Aso Teknik  Koleji Okul Müdürü Cemil Alper, ASO Teknik Koleji Akademik Danışmanı Doç. Dr. Çelebi Uluyol, Okulumuz Müdürü Mustafa Aydın ve projeye katılan öğretmenler katıldı.

Proje kapsamında 5 gün sürecek eğitimler ile öğretmenlerin, öğrencilere yönelik yapılan ölçme ve değerlendirme faaliyetlerinde daha nitelikli sorular hazırlaması, en doğru yöntemlerle tam öğrenmenin gerçekleşip gerçekleşmediğinin farkına varılması, ülke ve dünya genelinde yapılan ölçme ve değerlendirme faaliyetlerinin düzeyi ve niteliği hakkında bilgi sahibi olmaları amaçlanıyor. Ayrıca yapılacak olan atölye/uygulama faaliyetleri ile öğretmenlerin uygulama yaparak tam öğrenme sağlanması hedefleniyor.

15.11.2021 412

15-11-202115-11-202115-11-202115-11-202115-11-2021