OKUL AİLE BİRİLİĞİ YÖNETİMİ İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

05.11.2020 337

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Okul Aile Birliği Genel Kurulunda yapılan seçimle oluşturulan yeni Okul Aile Birliği Yönetimi, ilk toplantısını gerçekleştirdi. Yapılan ilk toplantıda Yeni Okul Aile Birliği üyeleri yeni eğitim öğretim yılı içinde yapacak oldukları etkinlikler hakkında bir değerlendirme yaptı. Ayrıca yapılması planlanan sosyal sorumluluk projeleri için görüş alışverişinde bulundular. Okul Aile Birliği Yöneticilerimize çalışmalarında başarılar dileriz.

05-11-202005-11-2020