OKUL DEMOKRASİ PLATFORMU NİSAN AYI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Okulumuzda sınıf başkanları ve sınıf onur kurulu temsilcileri ile düzenli olarak gerçekleştirilen Okul Demokrasi Platformu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Okul Müdürü Mustafa Aydın ve sınıf seviyelerinden sorumlu müdür yardımcıları katıldı. Gerçekleştirilen toplantıda Okul Müdürümüz Mustafa Aydın; öğrencilerin okulun fiziki ortamlarını temiz ve düzenli kullanmaları ve okul kurallarına uymaları konusunda hassasiyet göstermelerini istedi. Toplantıda ayrıca derslere zamanında girilmesini konusunda olumsuz davranışlar sergileyen öğrencilerin rehberlik servisi ve okul yönetimi tarafından öğretim yılı başından itibaren takip edildiği ve bu konuda davranışlarını olumlu yönde değiştirmeyen öğrencilerin Disiplin Kuruluna sevk edileceği belirttildi. Toplantı öğrencilerimizin okul yönetimine ilettikleri taleplerin dinlenmesi ile sona erdi.

29.04.2023 116

29-04-202329-04-202329-04-2023