OKUL DEMOKRASİ PLATFORMU TOPLANDI

Okul Müdürümüz Mustafa AYDIN, Müdür Yardımcımız Filiz ÇOLAK, Okul Demokrasi Platformu`nda öğrencilerimizi dinledi.

05.03.2020 215

Sınıf Temsilcileri ve Sınıf Onur Kurulu Başkanlarının katıldığı Okul Demokrasi Platformu Toplantılarının üçüncüsü 02/03/2020 tarihinde okulumuzda gerçekleştirildi. Okul Müdürümüz Mustafa Aydın ve Müdür Yardımcımız Filiz Çolak`ın katıldığı toplantıda bir önceki toplantıda alınan kararlar gözden geçirildi.

Okul Müdürümüz öğrencilerimizin taleplerini dinleyerek notlar aldı. Okul Müdürümüz Mustafa Aydın, yapılan toplantılardan daha büyük verim sağlamak amacıyla; toplantılara katılan öğrencilerin toplantı öncesinde arkadaşlarıyla mini toplantılar gerçekleştirmesini ve yapılan toplantılara hazır gelmelerini istedi.

05-03-2020