OKUL DEMOKRASİ PLATFORMU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Demokrasi Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi. Okulumuz Müdürü Mustafa AYDIN`ın açılış konuşmasıyla başlayan toplatıda; Müdür Başyardımcısı İlker ERKMEN, Müdür yardımcıları Filiz ÇOLAK, Esra YILDIZ ve her sınıf seviyesinde sınıf başkanları ve onur kurulu temsilcileri hazır bulundu. Toplantıda bu yıl okulumuzda gerçekleştirilecek Erasmus, Tübitak ve Teknofest projeleri hakkında bilgilendirme yapılırken; iletişimin, öğrencilerimizin olumlu davranışlarının yaygınlaştırılmasındaki önemi vurguladı. Yapılan toplantıda öğrenciler, Okul Demokrasi Meclisi önerileri doğrultusunda etkinlikler gerçekleştirmek istediklerini belirttiler. Öğrencilerin okul yönetimine taleplerinin alınmasının ardından toplantı sona erdi.

06.10.2023 145

06-10-202306-10-2023