"OKULUM TEMİZ" BELGEMİZİ ALDIK

Okullarda hijyen şartlarının geliştirilmesi ve enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı olması amacıyla sürdürülen "Okulum Temiz" programına başvuran okulumuz,  belge almaya hak kazandı.

12.01.2021 835

Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü'nce yapılan denetimde, okulumuz TSE onaylı "Okulum Temiz"  belgesini almaya hak kazandı. Okulumuzun, yüz yüze eğitim öncesi fiziki ortamlarının temizliğini ve güvenirliğini belgelemek üzere istek ve azimle hazırlık yaparak başvuruda bulunduk. "Okulum Temiz" belgelendirme sürecinde, başta Müdür Yardımcısı Volkan SARI olmak üzere tüm okulumuz personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

12-01-202112-01-2021