OKULUMUZ DEMOKRASİ PLATFORMU TOPLANDI

Okulumuz Demokrasi Platformu toplandı. Okul Müdürümüz Mustafa AYDIN başkanlığında 4 Ekim 2022 tarihinde okul yöneticileri, sınıf başkanları ve sınıf onur kurulu temsilcileriyle gerçekleştirilen toplantıda Okul Müdürümüz Mustafa AYDIN platformun işleyişi hakkında öğrencilere kısa bir bilgilendirmede bulundu. Toplantıda ayrıca okulda başarının önemine değinilirken; başarılı öğrencilerin gerek burs gerekse yurtdışı Erasmus proje çalışmalarına dahil edilerek ödüllendirildiği belirtildi. Olumlu bir okul atmosferinin oluşmasında öğrencilerin davranışlarının da büyük rol oynadığının ifade edildiği toplantı sonunda öğrencilerden, okul yönetimine iletmek istedikleri talepler alındı.

04.10.2022 189

04-10-202204-10-2022