OKULUMUZ DEPREM TATBİKATI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında, başta deprem olmak üzere ülkemizde sıkça görülen afetlere yönelik olarak, afetlerin öncesi, sırası ve sonrasında yapılacak doğru davranışları bireylere kazandırmak amacıyla AFAD tarafından hazırlanan Afet Farkındalık Eğitim Videoları tüm sınıflarımızda izletildi.

7 Mart 2024 tarihinde saat 10.10’da ilçemiz genelinde, eşzamanlı olarak okulumuz "Afet Hazırlık Kulübü" planlaması çerçevesinde öğretmen, öğrenci ve tüm personelimizin katılımıyla deprem tatbikatı yapıldı. Uyarı sirenlerinin çalmasıyla yapılan planlama dâhilinde, tahliye merdivenlerinden öğretmenlerimizin yönlendirmesiyle tahliyeleri sağlanan öğrenciler okul bahçesindeki toplanma alanında toplandılar. Günün anlam ve önemine binaen konuşmasını gerçekleştiren Müdür Başyardımcısı İlker Erkmen yapılan tatbikatla ilgili değerlendirmelerini öğrencilerimizle paylaştı.

07.03.2024 37