OKULUMUZ E-TWINNING OKULU ETİKETİ ALMAYA HAK KAZANDI

Dijital ve yenilikçi uygulamalar ve yaklaşımlar ile mesleki gelişimin teşvik edildiği, işbirlikçi öğrenme uygulamalarının yürütüldüğü okulumuz; projeler yürüten ve çalışmaları emsal teşkil eden, projeleri Ulusal ve Avrupa Kalite etiketleriyle ödüllendirilmiş okullara verilen eTwinning Okulu Etiketi almaya hak kazandı. Okulumuz İngilizce Öğretmeni Ayşe Kübra Günel koordinatörlüğünde görevli proje ekibi üyeleri Müdür Yardımcısı Esra Yıldız; öğretmenlerimiz Gökhan Bağcı, Hacer Gülşah Kollu, Gülderen Nur Türk, Ercan Ünal, Nazif Karakök, Zehra Kılıç, Nuran Şensoy ve Kürşat Altuner`in başvuru sürecindeki katkıları yanında, süreç içerisinde proje yürüten ve projelere katılım sağlayan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

06.05.2023 108