OKULUMUZ E-TWINNING PROJESİ SEMPOZYUMDA BİLDİRİ OLARAK SUNULDU

Konya Valiliği Himayelerinde Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi ve Konya İl Millî Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Konya Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle "Uluslararası Projeden Uygulamaya Eğitim Sempozyumu"nun (UPUES 2022) ikincisi 24-27 Mart 2022 tarihleri arasında yüz yüze ve çevrim içi olarak KONYA Necmettin Erbakan Üniversitesinde düzenlendi. Amacının; ülkemizde ve uluslararası platformda yapılan örnek projelerin ve öğretim uygulamalarının bilimsel sonuçlarının eğitim camiası ile paylaşılması, yaygınlaştırılması, öğretmenlerin ve akademisyenlerin proje hazırlama ve uygulama bilgi ve deneyimlerinin paydaşlara aktarılması olan sempozyumda okulumuz Matematik Öğretmeni Zehra KILIÇ da bir bildiri sundu.

Bu kapsamda, 2020-2021 Eğitim öğretim yılında okulumuzda yürütülen; okulumuz Matematik Öğretmeni Zehra KILIÇ ile 9 öğrencimizin görev aldığı, katı atık sorununa çare arayan ve geri dönüşüm sürecine öğrencileri dahil eden "Week to Week Recycling art" e-Twinning projesinin hedefleri ve ön anket-son anket verileri ile oluşturulan araştırma;  26 Mart 2022 tarihinde okulumuz Matematik Öğretmeni ve aynı zamanda projenin yürütücüsü olan Zehra KILIÇ tarafından sunuldu. Ayrıca sunulan çalışma yakın zamanda oluşturulacak olan bildiri kitapçığında da yer alacak. Öğretmenimizi ve öğrencilerimiz tebrik ederiz.

14.04.2022 427

14-04-202214-04-202214-04-2022