OKULUMUZ MANGALA TURNUVASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Okulumuz matematik ve akıl oyunları kulübü danışman öğretmenlerinden matematik öğretmeni Cenk GEMİCİ rehberliğinde 9 -B sınıfı öğrencilerinden Mehmet Şükrü Bilgiç tarafından organize edilen geleneksel Cezeri Yeşil Teknoloji MTAL mangala turnuvası keyifli anlara sahne olurken; turnuvada Hazırlık B sınıfından İsmail Hakkı Arslan birinci, 9 - B sınıfından Mehmet Şükrü Bilgiç ikinci, 9 - A sınıfından Ertuğrul Erdoğan üçüncü ve Hazırlık A sınıfından Bahar Karakurt dördüncü olmuştur. Turnuvaya emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize ayrıca yarışmacı olarak katılım sağlayan tüm yarışmacılara teşekkür ederiz.

04.06.2024 347