OKULUMUZ MÜKEMMELİYET MERKEZİ ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Sektörel Mükemmeliyet Merkezlerinin Kurulması Yoluyla Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Artırılması Operasyonu kapsamında ülkemizde aralarında okulumuzun da yer aldığı Mesleki ve Teknik Eğitimin öncüsü 15 okulda Sektörel Mükemmeliyet Merkezleri kuruldu. Bu kapsamda okulumuzda Yenilebilir Enerji Teknolojileri ve Elektrik Elektronik Teknolojisi alanlarında Sektörel Mükemmeliyet Merkezi faaliyetlerine başladı. Bu kapsamda yakın zamanda personel görevlendirilmesi ile çalışmalarına başlayan merkez yetkilileri ilk ziyaretlerini SUNLEGO / PLURAWATT Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye gerçekleştirdiler. Yapılan ziyarette Genel Müdür Mehmet İzzet ÖZAYDIN tarafından fabrikanın mevcut durumu hakkında bilgi alan personellerimize Kalite ve Sürekli İyileştirme Yöneticisi Ahmet İŞGÜVEN tarafından fabrika üretim parkuru tanıtıldı.

27.06.2024 262