OKULUMUZ PROJE TOPLANTISI YAPILDI

Okulumuz Toplantı Salonunda, Okulumuzun yürüttüğü ve yürüteceği projeler hakkında toplantı yapıldı. Toplantıya Okulumuz AR-GE Kurulu üyeleri katıldı.

17.11.2019 487

Okulumuzda yürütülen ve yürütülecek olan Projeler ile ilgili Okul AR-GE kurulu toplandı. Toplantıya, Müdür Yardımcısı İlker Erkmen başkanlık yaptı. Okul AR-GE kurulu üyeleri, Dr. Aysun İnal, Gökhan Bağcık, Ali Uğur hazır bulundu. Toplantıda okulumuzun yürüttüğü ve imzaları atılmış olan;   Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğretici ve Personel Hareketliliği kapsamında sunduğumuz ve Ulusal Ajans tarfından kabul edilen "Türkiye'nin İlk Yenilenebilir Enerji Meslek Lisesinden, Çekirdekten Yetişen Mühendislerin Rüzgar Türbinleri Stajı"projemizdeki son durum ele alındı.

Ayrıca Başvurulması planlanan;

TUBİTAK 4006,

TUBİTAK 4007,

TUBİTAK 4004, projelerindeki son durum hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Görev dağılımları yapıldı.