OKULUMUZ SİNEMA, BELGESEL, TİYATRO VE MÜZİK KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİNİN HAZIRLADIĞI TÜRK DÜNYASI AKRABA DOST VE TOPLULUKLARI BAYRAMI VİDEOSU

Türklerin ilk anayurdu Orta Asya'dır. Türkler, göçlerle farklı bölgelere yerleşerek kültürlerini de taşımışlardır. Türk Toplulukları ile bağlarımızı güçlendirmek amacıyla 1991 yılından itibaren 21 Mart, Nevruzu da, içine alan hafta, Türk Dünyası ve Toplulukları Haftası olarak kutlanmaktadır. 21 Mart'ın tüm topluluklara hoşgörü ve beraberlik bilinci, bereket getirmesini diliyoruz.

21.03.2021 315

Okulumuz Sinema, Belgesel, Tiyatro ve Müzik Kulübü öğrencileri, günün anlamına ilişkin Türk Dünyası sanatçılarını, Türk Dili  ve Tarihini konu aldıkları video çalışmalarını sizlerle paylaşıyor.