OKULUMUZDA 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü; öğretmenlerimiz, Okul Aile Birliği temsilcilerimiz ve okulumuzda görev yapan tüm kadın personelimizin katılımıyla kutlandı. Programda açış konuşmasını yapan Okul Müdürümüz Mustafa Aydın  "Kadının toplum içindeki önemine değinerek, böyle anlamlı bir günde kadınların sadece bir güne özel değil, kadına verilen önem ve kıymetin her daim bilinip hatırlanmasının altını çizdi. Anne, eş, evlat, kız kardeş olarak her birimizin hayatına dokunan tüm kadınlarımızın varlığının ne denli önemli olduğunu, varlıklarıyla hayata büyük bir  değer kattığını ifade eden Okul Müdürümüz, tüm kadınların dünya kadınlar gününü kutladı. Programımız kadınlar adına Zehra Kılıç'ın yaptığı konuşma, Gamze Tokatlı rehberliğinde öğrencilerimizin hazırladığı "Türk Tarihinin Kahraman Kadınları" adlı sunum, sinevizyon gösterisi ve Müzik Öğretmenimiz Ercan Ünal'ın hazırladığı müzik dinletisi ile devam etti. Pasta kesimi, ikramlar ve okulumuz Fotoğrafçılık Kulübü tarafından hazırlanan "Cezeri`de Kadın" konulu portre fotoğraf çalışmalarının hediye edilmesiyle son bulan programımızda emeği geçen ve katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz.

08.03.2024 70