OKULUMUZDA MUN TANITIM EĞİTİMİ DÜZENLENDİ

Okulumuz MUN Kulübü rehber öğretmeleri koordinasyonunda MUN Kulübü öğrencileri tarafından 7-9 Ekim tarihlerinde 3 gün süren Model Birleşmiş Milletler tanıtım eğitimi düzenlendi. Eğitime Hazırlık sınıfları, 9. ve 10. sınıf öğrencilerinden 80 öğrenci katılım sağladı. Başarıyla tamamlanan eğitimin ardından, okul müdürümüz Mustafa AYDIN eğitimi düzenleyen 10. sınıf öğrencilerimiz Ahmet Sina Haluk TÜRKDEMİR, Alaattin Taha SAÇAKLI, Beran Kurtuluş BOLAT, Betül KUNTER, Ela ÇORAKBAŞ, Esma Yağmur YAZICI, Yağmur Çisil YENER ve Umay TAMER’a çalışmalarından ötürü teşekkür etti. MUN Kulübü rehber öğretmenleri Ayşe Kübra GÜNEL ve Gülderen Nur TÜRK öğrencilerimize sertifikalarını takdim ettiler. Eğitimi tamamlayan öğrencilerimizin sertifikaları sınıf rehber öğretmenleri tarafından teslim edilecek.

14.10.2024 22