ÖZDEBİR TÜRKİYE GENELİ SINAVINDA İLÇE BAŞARISI

Öğrencilerimizin akademik gelişimlerini yakından takip etmek amacıyla okulumuzda periyodik konu tarama sınavları uygulanmaktadır. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Türkiye Geneli ÖZDEBİR 4. Gelişim İzleme Sınavı'nda 9. Sınıf öğrencimiz Enes ARAS Etimesgut ilçe ikinciliği elde etti. Ayrıca gerçekleştirilen sınav sonuncunda 9. ve 11. Sınıf öğrencilerimizin okul sıralamaları: 9. Sınıflar Birinci Enes ARAS, ikinci Umay TAMER, Üçüncü Yiğit Emir ÜRTEN; 11. Sınıflar Birinci Cem Güneş, İkinci Ertuğrul UĞURLUEL, Üçüncü Murat ARAS şeklinde gerçekleşti. Öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.

26.05.2024 149