ÖZDEĞERLENDİRME VE OKUL TEMELLİ MESLEKİ GELİŞİM TOPLANTISI

Okulumuzda Zümre Başkanları ile özdeğerlendirme  ve Okul Temelli Mesleki Gelişim Çalışmaları ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda bilgi paylaşımını, 11 -13 Ekim 2022 tarihlerinde gerçekleştirilen ve Özdeğerlendirme çalışmaları ile özdeğerlendirme portalı hakkında bilgilendirmelerin gerçekleştirildiği toplantıya katılım sağlayan okulumuz Müdür yardımcısı Filiz Çolak, Felsefe öğretmeni Nuran Şensoy ve Elektrik Elektronik öğretmeni Hüseyin Serimer yaptı. Çalımada ayrıca Okul Müdürümüz Mustafa Aydın tarafından  Okul Temelli Mesleki eğitim Çalışmaları hakkında bilgilendirme yapıldı. Bu kapsamda okulumuzda açılacak hizmet içi faaliyetleri kurumumuz zümre başkanları tarafından belirlendi.

26.10.2022 120