ÖZKENT AKBİLEK FEN LİSESİ`NDEN OKULUMUZA ETVAP PROJESİ ZİYARETİ

ETVAP (Enerji Tasarrufu ve Verimliliğin Artırılması Projesi) kapsamında öğrencilerde enerji tasarrufu bilinci oluşturmak, sürdürülebilir bir gelecek için enerjiyi verimli kullanmanın önemi konusunda kazanımlarını ve farkındalık düzeylerini artırmak amacıyla Özkent Akbilek Fen Lisesi ETVAP ekibi öğrencileri okulumuzu ziyaret ettiler. Okulumuz konferans salonunda ağırlanan misafirlerimize, Enerji Verimliliği hakkında Okul Müdürümüz Mustafa Aydın ve okulumuz Enerji Verimliliği Kulübü öğrencileri bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun ardından okulda bulunan güneş panelleri, rüzgar türbini, tropikal meyvelerin yetiştiği bahçe ve atölye alanlarını gezen misafirlerimiz daha sonra okulumuzdan ayrıldı.

09.05.2022 503

09-05-202209-05-202209-05-2022