PYHTON PROGRAMLAMA KURSU 1.GRUP EĞİTİMLERİNE BAŞLADI

Öğrencilerimize yönelik olarak okulumuzda başlatılan Pyhton Programlama Kursunda öğrencilerimizin, Python programlama dilinin yanı sıra programlamanın temellerini öğrenerek ileri seviye yazılım tekniklerini de öğrenmeleri hedefleniyor. Eğitmenliğini okulumuz Bilişim Teknojileri Öğretmeni Emre Yıldırım`ın yaptığı Python Programlama Kursu 1.Grup öğrencileri 04.10.2021 tarihinde eğitimlerine başladı. Yapılan ilk derste Okul Müdürümüz Mustafa Aydın iştirak ederek, günümüz dünyasında programcılığın önemini vurguladı. Okul Müdürümüz Mustafa Aydın katılımcı öğrencilere ve öğretmenimiz Emre Yıldırım`a başarılar dileğini iletti.

05.10.2021 466

05-10-2021