REHBER ÖĞRETMENİMİZ VELİLERİMİZ İLE BULUŞUYOR

Okulumuz Rehber Öğretmeni Didem Akkaş 08/04/2020 tarihinde saat 18:00`da velilerimiz ile bir telekonferans gerçekleştirecek.

07.04.2020 270

Rehber Öğretmenimiz Didem Akkaş 08/04/2020 tarihinde saat 18:00`da velilerimiz ile buluşarak içinde bulunduğumuz zor zamanların nasıl daha verimli kullanılabileceği konusunda ipuçları verecek.

Ayrıca;

*Koronavirüs salgını sürecinde gençlere özgü yaklaşım önerileri,

*Bu dönemde ailecek yapılacak etkinlikler,

*Evde kalma ve Uzaktan Eğitim,

*Bu süreçte uygun teknoloji kullanımı,

*Kaygı ile başetmede çocuk ve gençlerle uygulayabileceğimiz farkındalık egzersizleri, sohbetin önemli başlıklarından olacak.

Yapılacak etkinlik Zoom Programı üzerinden gerçekleştirilecek olup; etkinlik başlamadan bir süre önce "Okulumuz Veli Whatsapp Grupları"ndan bağlantı adresi paylaşılacaktır.