SEMİNER: MÜHENDİSLİKTE KARİYER VE TUSAŞ

23.02.2023 tarihinde okulumuz 11 ve 12. sınıf öğrencilerine kariyer günleri kapsamında Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ'de görev yapan Makine Mühendisi Erdinç KILIÇ, Havacılık ve Uzay Mühendisi Gökhan KARAGÖZ tarafından "Mühendislik alanı tanıtımı, akademik kariyer gelişimi ve TUSAŞ'ın tanıtımı" konulu seminer verildi.  Seminerde Hürkuş, Hürjet, Türk Uçak Tarihi, Vecihi Hürkuş, Nuri Demirağ; TUSAŞ yerleşkeleri, ürünleri, Geleceğin Yetenekleri Programları ve Genç Yetenek Programlarının tanıtımı, Mentorluk uygulamaları, mühendislik programları ve tanıtımları konularında değerli bilgileri paylaşan TUSAŞ mühendisleri, öğrencilerimize hedef belirlemenin önemini, hedefe ulaşmak için yapılacak fedakârlıkların yarın kendilerine mutlu bir geleceğin kapılarını açacağını belirterek öğrencilerimizin ufuklarını açtılar. Okul Müdürümüzün, insanın çalıştım diyeceği bir meslek hayatı yerine bir aileye dahil olabilmenin ve üretebilmenin mutluluğunu bir ömür yaşayabilecekleri bir meslek seçiminin ne kadar önemli olduğuna dair sözleri ve konuklarımıza yapılan plaket takdimi ile sona eren seminerimiz, öğrencilerimiz tarafından büyük bir ilgi ile dinlendi. Makine Mühendisi Erdinç KILIÇ ve Havacılık ve Uzay Mühendisi Gökhan KARAGÖZ'e paylaştıkları değerli bilgilerden ve kariyer basamakları ile ilgili aktardıkları tecrübelerinden dolayı teşekkür ederiz.

24.02.2023 160

24-02-202324-02-202324-02-202324-02-202324-02-2023