SEMİNER: SAĞLIKLI BESLENME VE BESLENMENİN ÖĞRENMEYE ETKİSİ

Okul Sağlığı kapsamında 13.02.2024  tarihinde okulumuz öğrencilerine yönelik Uzm. Diyetisyen Hatice KABAKÇI tarafından “Sağlıklı Beslenme ve Beslenmenin Öğrenmeye Etkisi” konulu bir seminer verildi. “Kahvaltı alışkanlığının önemi, kansızlık nedenleri, demir eksikliği ve B vitamini eksikliğinin öğrenmeye etkisi, beslenmenin zekâ gelişimine etkisi, sağlıklı olabilmek için nasıl bir beslenmeye programının uygulanması gerektiği” konularında değerli bilgilerin paylaşıldığı seminere öğrencilerimiz tarafından büyük bir ilgi gösterildi. Seminer sonunda soru-cevap bölümü yapılarak öğrencilerimizin sorularına yanıt verildi. Katılımcıların da aktif birer dinleyici olarak seminere iştirak etmesini sağlayan Diyetisyen Hatice KABAKÇI’ya teşekkür ederiz.

22.02.2024 9