TEKNOFEST 2020 YARIŞMALARI`NDA 7 PROJEMİZ İLK TURU GEÇTİ!

Teknofest 2020 kapsamında düzenlenen yarışmalarda 7 projemiz ilk turu geçmeyi başardı.

17.05.2020 394

22-27 Eylül 2020 taihlerinde Gaziantep`te yapılması plananlanan Teknofest 2020 kapsamında düzenlenecek yarışmalara öğrencilerimiz farklı kategorilerde başvuruda bulundular.

Öğrencilerimizin yapmış oldukları başvurular içerisinde 7 projemiz ilk turu geçme başarısı gösterdi. İlk turu geçme başarısı gösteren takımlarımız ve proje kategorileri şöyle:

Roket Yarışması Alçak İrtifa Kategorisinde TEAM APOLLON;

İnsansız Su Altı Sistemleri Kategorisinde TEAM POSODİON;

Akıllı Ulaşım Kategorisinde TEAM BARK;

Çevre ve Enerji Teknolojileri Kategorisinde Hydro-BİEF;

Uçan Araba Tasarım Kategorisinde TEAM CUAT;

İnsanlık Yararına Teknoloji, Sosyal İnovasyon Kategorisinde TEAM CEYOG;

İnsanlık Yararına Teknoloji, Sağlık ve İlk yardım Kategorisinde TEAM EMERGENCY

Teknofest 2020 Yarışmalarına yoğun ilgi gösteren ve çalışmalarına devam eden öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.