TEKNOFEST 2021 LİSELERARASI EFFICIENCY CHALLENGE ELEKTRİKLİ ARAÇ YARIŞMASI PUAN VE SIRALAMALARI AÇIKLANDI

Teknofest 2021 Liselerarası Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışması raporlarından takımların almış oldukları puanlar ve sıralamaları açıklandı. Okulumuz başarılı rapor sunan 67 okul içerisinde 6.`lık elde etti.

24.04.2021 628

Dünyanın en büyük havacılık festivallerinden olan ve ayakları yerden kesen TEKNOFEST heyecanı 21-26 Eylül tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirelecek. Bu doğrultuda Teknofest 2021 etkinliklerinde yer alacak katılımcılar çalışmalarını sürdürüyorlar.

Etkinlik bünyesinde gerçekleştirilecek olan ve okulumuzun da katılımcısı olduğu Liselerarası Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışması kapsamında takımların sunmuş oldukları raporlarından takımların almış oldukları puanlar ve sıralamaları açıklandı.

Okulumuz yapılan sıralamada 67 okul içerisinde 6.`lığı elde etti. Yapılan çalışmalarda yer alan öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

24-04-2021