TEKNOFEST 2022 HEYECANI SAMSUNDA`DA DEVAM EDİYOR

Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST, T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı yürütücülüğünde, Türkiye'nin önde gelen teknoloji şirketleri, kamu, medya kuruluşları ve üniversitelerin destekleriyle Samsun`da başladı. İlkokul seviyesinden ortaokul, lise, üniversite, lisansüstü ve mezun seviyesine kadar nitelikli binlerce gencin hayallerini gerçekleştirmek için birbirinden farklı kategorilerde ter döktüğü etkinlikler kapsamda Millî Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü standında okulumuzda üretimi yapılacak olan 3 boyutlu yazıcılar sergilendi. Birçok misafirin ziyaret ettiği standın ziyaretçileri arasında Millî Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sayın Sadri Şensoy' da yer aldı. Sayın Sadri Şensoy`a stand sunumu Okul Müdürümüz Mustafa Aydın tarafından gerçekleştirildi.

30.08.2022 241

30-08-202230-08-202230-08-2022