TEKNOFEST ELEKTRİKLİ ARAÇLAR TAKIMIMIZA MADALYA TAKDİMİ

TEKNOFEST ELEKTRİKLİ ARAÇLAR TAKIMIMIZA MADALYA TAKDİMİ

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından düzenlenen Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları, Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST kapsamında gerçekleştirilen yarışmada okulumuz Cezeri Yeşil Teknoloji Elektrikli Araç Takımı katılım sağlamış, Görsel Tasarım Ödülü yanında Tanıtım Yaygınlaştırma Ödülünün de sahibi olmuştu. Bu doğrultuda okulumuzda bir madalya töreni düzenlendi.

İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Gürsel Avcı`nın katılımlarıyla gerçekleştirilen madalya töreninde; Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışlarında başarı sağlayan öğrencilerimiz: Ömer Faruk TOP, Yusuf ÇELİK, Fahrettin Burak MUYANOĞLU, Emre ÇETİNKAYA, Ahmed İNCESU, Esma Rabia ÖZSARAÇ, Emre KÜÇÜK, Ege DENİZ, Ahmet Furkan ÇALAR`a madalya takdimi gerçekleştirildi. 

İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Gürsel Avcı gösterilen başarıdan dolayı Okul Müdürümüz Mustafa AYDIN ve Takım Rehberi Okulumuz Elektrik Elektronik Teknolojileri Alan Şefi Hüseyin SERİMER`i ve öğrencilerimizi kutlayarak başarılarının devamını diledi.

11.02.2022 417

 

 11-02-202211-02-2022

İLETİŞİM

Adres:
CEZERİ YEŞİL TEKNOLOJİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ TUNAHAN MAH. 211 CAD. NO 12 ETİMESGUT / ANKARA


Telefon
(312) 283 1061


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın