TEKNOFEST İNSANSIZ SU ALTI SİSTEMLERİ YARIŞMASI`NDA ÖN RAPOR BAŞARISI

Temel amacının;  ülkemizin yetişmiş nitelikli insan kaynağına katkı sunmak ve bu kapsamda ülkemizdeki milli teknoloji ekosistemini geliştirmek olan TEKNOFEST Teknoloji Yarışmaları 30 Ağustos – 4 Eylül 2022 tarihleri arasında düzenlenecek. Başvuruların mart ayında sona erdiği yarışmalara okulumuz öğretmen ve öğrencilerinden oluşan proje grupları da büyük ilgi gösterdi. Bu doğrultuda; TEKNOFEST Teknoloji Yarışmaları İnsansız Su Altı Sistemleri Yarışması`nda hazırladıkları projenin ön raporunu sunan okulumuz İnsansız Su Altı Sistemleri Yarışması takımı, 100 üzerinden 93 puan alarak ön rapor aşamasını geçti. Projede yer alan öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

16.04.2022 270