TEKNOFEST YARIŞMALARINA KATILAN İHA TAKIMIZA KATILIM SERTİFİKALARI TAKDİMİ

Bu yıl 4. kez düzenlenen 2023 TEKNOFEST Liseler Arası İnsansız Hava Araçları Yarışmalarında okulumuzu temsil ederek Bursa’da gerçekleştirilen finallere katılan CEZERİ İHA GELİŞTİRME EKİBİ’ne teşekkür ediyoruz. 5 Haziran 2023 tarihinde yapılan törende Okul Müdürümüz Sayın Mustafa AYDIN öğrencilerimize teşekkürlerini ileterek TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Selçuk BAYRAKTAR VE TÜBİTAK Başkanı Sayın Prof. Dr. Hasan MANDAL`ın imzalarının yer aldığı sertifikaları öğrencilerimiz: Furkan BARUT, Efe ERTAN, Ahmet Kağan HIRÇA, Furkan Efe AKBAL, Mevlut GÖĞCE, Ekrem ÖZÇELİK, Gürhan GÖRAL`a takdim etti. Başta Proje Danışman Öğretmeni Kürşat ALTUNER olmak üzere proje sürecinde desteklerini esirgemeyen tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

05.06.2023 132

05-06-2023