TEKNOFEST YARIŞMALARINDA CezeriCAR`A 2 ÖDÜL

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından 2005 yılından bu yana düzenlenmekte olan Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları, Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST kapsamında gerçekleştirilen Liseler arası "Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışlarına katılan okulumuz Elektrikli Araçlar Takımı CezeriCar, yarışmalarda yer aldığı aracımız Evcar ile iki ödülün birden sahibi oldu.

Yarışmaya başvuru sağlayan 250 okul içerisinden finallere kalan 67 okuldan biri olan okulumuz Elektrikli Araçlar Takımı CezeriCar, gerçekleştirilen yarışmada Performans 6.sı olurken Yerli Ürün Geliştirme Ödülü ve Tanıtım Yaygınlaştırma ödüllerinin de sahibi oldu.

Aracımızın yapım sürecinin başından sonuna kadar desteğini esirgemeyen; başta Okul Müdürümüz Mustafa Aydın olmak üzere, Alan Şefimiz Hüseyin Serimer`i, tüm idareci ve öğretmenlerimizi, takım danışman öğretmenimizi ve takım üyesi öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Takım Danışman Öğretmeni İbrahim Güçlüoğlu,

Öğrencilerimiz;