TEKNOLOJİNİN ESİRİ OLMA DİJİTAL AFİŞ YARIŞMASINDA CEZERİ FARKI

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz bünyesinde yapılan liseler arası "Teknolojinin Esiri Olma" konulu dijital afiş yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz  Ahmet Kaan Hırça ve Azra Arslan için ödül töreni gerçekleştirildi.

İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel Avcı`nın ve Şube Müdürümüz Şerif Turan'ın katılımlarıyla gerçekleştirilen ödül töreninde, birincilik ve ikincilik elde eden öğrencilierimiz Ahmet Kaan Hırça ve Azra Arslan'a ödülleri ve başarı belgeleri takdim edildi.

Yarışmaya başvuran tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerini ve yarışma çalışmaları için emek veren tüm paydaşlarımızı kutluyor ve teşekkür ediyoruz...

01.04.2022 414