" TEKNOLOJİYLE ÖĞRENİYORUM " eTwinning PROJESİNE BAŞLADIK

Okulumuz Tarih Öğretmeni Nilüfer UĞRAŞ teknoloji ve eğitimi birleştirerek öğrencilerin dijital dünyaya uyum sağlayacakları eTwinning projesi başlattı.

23.10.2020 1247

Azerbaycan, Kuzey Makedonya ve 9 Türk ortaklı eTwinning Projesi çalışmalarına başladı. Projede uzaktan eğitimi daha verimli, eğlenceli hale getirebilmek için Web 2.0 araçları başta olmak üzere teknolojinin sunduğu imkânlardan yararlanarak öğrencilerle birlikte eğlenerek öğrenmek amaçlanıyor. Bunu yaparken aynı zamanda güncel teknolojiyi yakalama konusunda öğrencilerin kendilerini geliştirmesine olanak sağlanıyor. Okulumuz öğrencilerinin teknolojiye olan ilgisi proje konusunun seçiminde etkili oldu. Öğrencilerimize ve öğretmenimize çalışmalarında başarılar diliyoruz.

23-10-2020