TEMİZ SINIF UYGULAMAMIZ BAŞLIYOR

01.10.2019 1268

Okulmuz Onur Kurulu tarafından "Temiz Sınıf" uygulaması başlatıldı.

Okulumuzda, haftada bir gün sınıflarımız temizlik ve düzenine göre değerlendirilerek "Okulun en temiz sınıfı" seçilecektir.

•    Puanlama onur kurulunda görevli öğrenciler tarafından ayda 4 defa farklı günlerde yapılacak, verilen puanların ortalaması alınacak   ve En yüksek puanı alan sınıf "Ayın Sınıfı" seçilecektir.

•    "Ayın sınıfı" Onur Kurulunca çerçeve içine alınmış bir teşekkür belgesi kazanacak ve bu belge o sınıfın duvarına asılacaktır.

•    Seçimler ayda bir yapılacaktır.

•    Seçilmiş olan en temiz sınıf okulumuzun web sayfasında yayınlanacaktır.

•    Temiz sınıf ayrıca Sinema yiyecek içecek ikramı, sinama bileti, tiyatro bileti gibi etkinliklerle ödüllendirilecektir.

Bu uygulama ile;

• Okulumuz öğrencilerine temizlik bilincinin kazandırılması,

• Daha temiz bir sınıf ve okul ortamı oluşturulması,

• Öğrencilerimizin temizliğe önem verme ve çevresini temiz tutma alışkanlığı kazanmaları hedefleniyor.