TEMİZ SINIF VE TEMİZ ODA EKİM AYI BİRİNCİLERİ BELLİ OLDU

Okulumuz Okul Onur Kurulu tarafından yürütülen "Temiz Sınıf Projesi" kapsamında Onur Kurulu üyeleri Ekim ayı boyunca kontrollerini gerçekleştirdiler. Haftalık yapılan kontroller ile okulumuz sınıflarında, okul düzen ve temizlik kurallarına uyulup uyulmadığı kontrol edildi.

Kontrollerde; sınıfın havalandırılması, yerlerde çöp bulunmaması, akıllı tahtanın kapalı olması, sıraların düzeni ve temiz olması, sınıf içerisinde yiyecek içecek tüketilmemesi gibi esaslara dikkat ediliyor.

Aylık kontroller sonucunda okulumuz 11/A Sınıfı, Temiz Sınıf Ekim 2023 birincisi olmuştur.

Ayrıca pansiyon binamızda yapılan odaların tertip, düzen ve temizlik kontrolerinde Abdi Emre Bağcı, Davut Omon ve Ufuk Berat Ercan isimli öğrencilerimize ait 206 Nolu oda ayın temiz odası seçilmiştir.

Tüm Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

01.11.2023 126