"THE STREET HEARTH OF EUROPE PROJESİ"

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Özlem BULUT ve öğrencileri, yeni bir e-Twinning projesi kapmsamında çalışmalarına başladılar. "The street heart of Europe" adlı e-Twinning projesinde öğrenciler, yaşadıkları kentlerdeki sanatsal ürünleri keşfedecek ve bu sanatsal ürünleri fotoğraflayarak etkileşimli bir haritaya yükleyecekler. Ayrıca öğrenciler, hem İngilizce hem de ana dillerinde, sanat eserinin yerleştirildiği yerleri ve bu eserler ile ilgili ilginç bilgileri de paylaşacak olup, Avrupa topluluğunu oluşturan farklı ulusların da bu çalışmalardan haberdar olmalarını sağlayacaklar. İtalya'nın kuruculuğunda, aralarında İspanya ve Yunanistan gibi ülkelerin de yer aldığı sekiz ortaklı bu projede, okulumuz Cezeri Yeşil Teknoloji Mesleki Teknik Anadolu Lisesi tek Türk ortak olarak yer alıyor. Proje kapsamında öğretmenimiz ve  öğrencileri Ankara`nın sokak sanatlarını keşfetme çalışmalarına başladılar. Öğretmen ve öğrencilerimize çalışmalarında başarılar dileriz.

27.01.2022 270

27-01-202227-01-202227-01-2022