TİYATRO, BELGESEL VE MÜNAZARA KULÜBÜ

TİYATRO, BELGESEL VE MÜNAZARA KULÜBÜ "MÜNAZARA ETKİNLİĞİ"

Okulumuz Tiyatro, Belgesel,Söyleşi ve Münazara Kulübü öğrencileri, danışman öğretmenleri Nuran Akbaş ve Mihriban Özdemir rehberliğinde yürütülen 'Münazara ile gençlerde küresel ısınma farkındalığı' adlı Tübitak projesi kapsamında; 8 Aralık Cuma günü ,okulumuz konferans salonunda Münazara turnuvasının ilkini gerçekleştirdiler. Münazarada birinci grup: 'Doğayı insanlığın geleceği için korumalıyız' tezini savunurken,ikinci grup: 'Doğayı doğanın geleceği için korumalıyız' tezini savundu. Okulumuz öğretmenlerinden Ali Uğur, Burcu Semen, Nuran Akbaş ve Mihriban Özdemir jüriliğinde yapılan değerlendirme sonucunda 'Doğayı insanlığın geleceği için korumalıyız 'tezini savunan grup en yüksek puanı alarak birinci oldu.

15.12.2023 116