TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI HAZIRLIKLARIMIZ SÜRÜYOR

Tübitak 4006 Bilim Fuarı hazılıkları kapsamında öğrenci ve öğretmenlerimizin Medya okuyazarlıkları ile ilgili araştırmamız devam ediyoır.

06.02.2020 515

Her yıl düzenlenen ve okulumuz tarafından da katılım sağlanan Tübitak 4006 Bililm Fuarları kapsamındaki projelerimizden biri olan ve danışmanlığını okulumuz Felsefe Öğretmeni Nuran Şensoy`un sorumlu öğrencilerin ise Bilal Celep ve Deniz Altunyay`ın olduğu  "Cezeri Yeşil Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmen ve Öğrencilerinin Medya Okuryazarlığı Becerileri" projemizin anket aşaması devam ediyor. Öğrencilerimiz araştırma kapsamında onlar için hazırlanan anket formlarını okulumuz bilişim sistemleri sınıfında doldurmaya devam ediyorlar.

Bu proje ile; okulumuz öğrencilerinin ve öğretmenlerinin dijital ortamda ne kadar zaman geçirdikleri, hangi düzeyde ve hangi alanlarda bu ortamdan yararlandıklarını tespit edilecektir.  Bu araştırma ile alana ilişkin zayıf ve güçlü yönlerimizi belirleyerek kendimizi hangi yönde nasıl revize edebileceğimizi tespit etmek planlanmaktadır.

06-02-202006-02-2020